Directorul Regiei Autonome de Servicii Publice Ploiești, Raul Petrescu, și-a prezentat raportul de activitate după primul an de mandat. RASP este o instituție subordonată Consiliului Local Ploiești care monitorizează prestarea serviciilor publice, administrează stația de epurare a apelor uzate, asigură activitatea de dispecerat a primăriei și cea de primire a solicitărilor de eliberare a avizelor de mediu.

În primul an de mandat, Raul Petrescu spune că a modificat Regulamentul de Ordine și Funcționare pentru a eficientiza activitatea și a înființat două noi structuri interne, Compartimentul Marketing și Comunicare și Audit Intern. Astfel, Petrescu spune că vor crește veniturile proprii ale Regiei, prin prestarea de servicii către populație, cum ar fi vidanjare, echipamente radio (apometre, repartitoare costuri).

Regia a derulat în ultimul an mai multe programe de responsabilizare a cetățenilor, cum ar fi “Marea debarasare”, “Școala reciclării”, “Curățenia definește civilizația”, acțiuni de identificare a zonelor infestate cu planta ambrosia artemisiifolia, de identificare și de curățare a punctelor negre de pe harta salubrității municipalității.

Raul Petrescu spune că de când este director cifra de afaceri a RASP a crescut cu 38%, de la 6.462.058 lei în septembrie 2017 la 8.906.001 lei în septembrie 2018. Directorul RASP spune că și veniturile proprii au crescut cu 11,33%, de la 201.176 lei în septembrie 2017, la 223.975 lei în septembrie 2018. Astfel, Raul Petrescu spune că RASP va fi singura instituție/societate din subordinea primăriei Ploiești care va avea profit anul acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here