Sindicatul Europol a anunțat pe pagina de Facebook că doi polițiști din județul Dâmbovița au fost tăiați cu o coasă de doi bărbați aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii au fost nevoiți să facă uz de armă pentru a putea scăpa cu viață.

Doi bărbați au fost împuscați după ce au atacat doi polițiști

Doi bărbați au fost împuscați după ce au atacat doi polițiști

Posted by Ziarul Incomod on Sunday, August 9, 2020

Iată mai jos postarea integrală de pe pagina de Facebook a sindicatului Europol:

Doi politisti au fost tăiați cu o coasă de către doi bărbați aflați sub influența băuturilor alcoolice. Unul dintre polițiști a fost transportat la Bucuresti pentru mai multe interventii chirurgicale de urgență pentru a nu-și pierde funcționalitatea degetelor.

Totul a pornit de la un apel 112 iar un echipaj din cadrul Sectiei nr. 1 Poliție Târgoviște a fost solicitat să intervină pe raza localității Văcărești din județul Dâmbovița, întrucât un bărbat se manifesta violent la adresa trecătorilor. Polițiștii au fost nevoiți să facă uz de armă iar după mai multe somații au tras în membrele inferioare și în abdomenul unuia dintre agresori, relateaza Sindicatul Europol.

Toate acestea, în timp ce ministrul Vela ne spune că totul e sub control, că e cu “ochii pe cei care încalcă legea”. Între timp, noi mai numărăm două ultraje. Doi polițiști tăiați și agresați. Și dacă intrebati de noile pistoale Beretta, nu, încă nu au sosit, doar s-au făcut poze cu ele pentru “imaginea” ministrului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here