Doi indivizi care au intrat în Spitalul Județean Ploiești, au făcut scandal și au înjurat doctorii au fost luați pe sus de către jandarmii IJJ Prahova. 

Cei doi bărbați intraseră în spital deși nu aveau voie, au devenit violenți și au agresat verbal cadrele medicale.

Un echipaj de jandarmi s-a prezentat la fața locului, iar indivizii au fost evacuați din spital și din curtea unității medicale.

Nu înainte de a fi amendați.

Comunicatul IJJ Prahova: 

În data de 12.05.2020, în jurul orei 09:15, un echipaj din cadrul I.J.J. PRAHOVA, s-a deplasat la Spitalul Judetean de Primiri Urgențe Prahova în scopul aplanării unui conflict spontan. Ajuns la fața locului echipajul a identificat 2 persoane de sex bărbătesc care pătrunseseră în interiorul unității sanirare cu încălcarea normelor legale de acces, totodată cei doi manifestând o stare de violență, fiind recalcitranți și proferând injurii la adresa cadrelor medicale și a forțelor de ordine. S-a procedat imediat la evacuarea acestora din interiorul spitalului și, ulterior, după punerea în aplicare a procedurilor legale privind controlul corporal și măsura legitimării, persoanele în cauză au fost evacuate și din curtea instituției. Cei doi bărbați au fost sancționați contravențional conform Legii 61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice, valoarea amenzilor însumând 5500 de lei.

Imagini: IJJ Prahova

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here