fbpx
miercuri, iunie 12, 2024
spot_img

VIDEO Doi tineri s-au „distrat” redând dintr-o mașină la un megafon sunetul unei sirene de război, anunțând că ne atacă Rusia

Citește Și

- Reclamă -

Doi tineri din Sighet s-au gândit să se distreze pe seama războiului dintre Rusia și Ucraina și au dat ture cu mașina prin Centrul Istoric din Sighetu Marmației, redând un sunet de alarmă (sirenă) de război, amplificat de un megafon. Cei doi avertizau oamenii să se adăpostească pentru că Rusia a atacat deja România și urmează bombardamente în Sighetu Marmației (video jos).

S-a întâmplat joi spre vineri noapte, iar cei doi au transmis întreaga ispravă live pe facebook. Sighet247.ro scrie că a trimis imaginile către Poliția Maramureș, care a transmis că „polițiștii din Sighet efectuează verificări pentru identificarea persoanelor implicate și luarea măsurilor legale care se impun”.

- Reclamă -

Art. 404 din Noul Cod Penal definește infracțiunea de „Comunicarea de informații false” astfel: „Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

Rămâne ca autoritățile să decidă dacă fapta săvârșită îmbracă forma unei infracțiuni sau a unei contravenții.

Vezi mai jos imaginile video:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO Diana Șoșoacă în ambulanță. Spune că a fost bătută de jandarmi

Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a fost bătută de jandarmii care asigurau paza la o clădire unde erau depozitați...