Un bărbat în vâtstă de 33 de ani din București a fost reținut de polițiștii, fiind bănuit de tentativă la tâlhărie calificată. Individul a intrat într-o farmacie din Capitală și a amenințat cu cuțitul vânzătoarele, solicitându-le banii din încasări. Atacul a fost filmat de camerele de luat vederi, astfel că tâlharul a putut fi identificat.

”În fapt, la data de 27 ianuarie 2023, în jurul orei 22.00, Secția 19 Poliție a fost sesizată, prin 112, cu prive la faptul că un bărbat ar fi pătruns în interiorul unei farmacii din Sectorul 5 și ar fi amenințat cele două angajate cu un obiect tăietor-înțepător, solicitând banii din casele de marcat.

Acesta a fugit într-o direcție necunoscută, fără a sustrage vreun bun, în momentul în care a fost surprins de un trecător”, potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei.

În urma cercetărilor efectuate, bărbatul a fost depistat de polițiști și a fost condus la audieri, fiind reținut pentru 24 de ore și ulterior arestat preventiv.

Potrivit unor surse apropiate de anchetă, bărbatul este un jucător împătimit de jocuri de noroc și acumulase datorii foarte mari.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la tâlhărie calificată, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here