Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut marți, într-un interviu la Adevărul Live, că luni au vrut să vină la Înalta Curte de Casație și Justiție 15.000 de oameni pentru a-l susține, dar a spus că el i-a oprit de teama apariției unor incidente. Dragnea a mai spus că asupra judecătorilor din dosarul său se fac presiuni și amenințări.

”Sunt bucuros că n-au venit toţi cei care voiau să vină să mă susţină. Era vorba de 10-15.000 de oameni care voiau să vină. Am aflat şi i-am oprit, pentru că nu voiam să apară incidente. Ceilalţi sunt cei pe care îi vedem la mitinguri şi care au făcut presiune. E o presiune fără perdea şi o ameninţare la adresa judecătorilor. Mi se pare profund nelegal şi sunt acţiuni care au rolul de a influenţa Justiţia”, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai susținut că nu are emoții în legătură cu verdictul care va fi pronunțat în cazul său pe 27 mai. El a mai spus că mulţi leagă sentinţa de rezultatul votului.

”Nu se mai feresc: se asumă că sunt decizii politice. Ar trebui să fie o decizie bazată pe probe, probe care nu există. O fi bine că am ajuns aici?”, a mai precizat Dragnea.

Preşedintele PSD în dialog cu redactorul-șef Adevărul, Dan Marinescu, la Adevărul LIVE, despre pregătirea formaţiunii pentru alegerile europarlamentare, relaţia cu Viorica Dăncilă şi restructurarea Guvernului, precum şi despre procesul său de la Curtea Supremă, în care va afla sentinţa pe 27 mai. http://adev.ro/prug5s

تم النشر بواسطة ‏‎Adevărul‎‏ في الثلاثاء، ٢١ مايو ٢٠١٩

Sursa: www.g4media.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here