fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO: Drama angajaților Rosal. Oamenii așteaptă zilnic în fața sediului salariile restante. Directorul, fugărit de angajații firmei

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Angajații Rosal au ieșit, joi, din nou în stradă, pentru că nu și-au primit salariile. Oamenii spun că firma nu a virat banii pe lunile februarie și martie și unii dintre ei vin zilnic în fața sediului în speranța că șefii își vor respecta promisiunile. Sunt oameni care au copii, rate la bancă, iar unii stau cu chirie în locuințe sociale, de unde riscă să fie evacuați pentru neplată. Astăzi, directorul Rosal a fost la sediu. S-a urcat în SUV-ul de lux și le-a transmis din fugă: Duceți-vă la muncă!

Ziarul Incomod a prezentat pe larg situația inadmisibilă pe care sute de oameni angajați cu salariul minim pe economie sunt obligați să o suporte de mai bine de doi ani.

În mandatul actualului director, Cătălin Ioniță, au fost mereu probleme cu virarea banilor către salariați.

- Reclamă -

Reporterii Incomod au fost prezenți de fiecare dată la protestele spontane ale oamenilor aduși la limita suportabilității de actuala conducere a operatorului de salubritate.

Am aflat poveștile cutremurătoare ale multora dintre ei.

Una dintre cele mai impresionante este cea a lui Dragoș Mâzgoi, care a rămas fără utilități la locuința socială pentru neplată și a ajuns să doarmă iarna într-o baracă la garajul Rosal, din Bereasca. Până când a fost dat afară și de acolo, pentru că a îndrăznit să iasă la proteste.

- Reclamă -

DETALII AICI: VIDEO: Omenia, aruncată la gunoi. Fost angajat Rosal, neplătit și dat afară din baraca în care locuia la garajul firmei

Mai rău decât atât este cazul unei femei grav bolnave aflată în concediu medical. Șefii de la Rosal nu i-au dat nici ei salariul atât de necesar tratamentului greu și costisitor.

DETALII AICI: Angajată Rosal grav bolnavă, lăsată fără bani pentru tratament

Umilința supremă: Să stai la ușa șefilor Rosal în fiecare zi și să fii mințit că iei banii

Reporterii Incomod au fost și astăzi la protestul angajaților.

- Reclamă -

Disperați că nu au ce să pună pe masă, că datoriile la bănci s-au transformat în executări silite sau că sunt amenințați cu evacuarea din locuințele sociale, oamenii s-au strâns din nou în fața sediului firmei de la stadionul Ilie Oană.

Ne-au povestit că, mereu, șefii le spun că banii se virează după ora 16.30, iar unii dintre ei stau zilnic, la ușă, până pleacă tot personalul din sediu, în speranța că vor fi plătiți.

Zadarnic. Suntem în 15 aprilie, iar ultimii bani pe care i-au văzut a fost salariul pe ianuarie dat la sfârșitul lui martie, potrivit celor spuse de oameni…

Urmăriți, mai jos, un material video realizat astăzi cu angajații Rosal. Nu lasă loc de alte comentarii…

Directorul Rosal fuge de responsabilitate. În SUV-ul de lux

Caz rar în toată această perioadă tulbure, directorul Rosal a fost surprins la sediu de angajații care au protestat. Șeful Rosal Ploiești a reușit să se urce în mașină și a plecat, fugărit de oameni.

Ne-a spus că n-are bani și ne-a trimis la muncă! Nu muncim destul fără să fim plătiți! Uitați-l, l-am filmat când fuge!„, ne-au spus angajații.

Filmarea a fost făcută de către o persoană prezentă la proteste.

Filmarea este sugestivă pentru ceea ce se întâmplă la Rosal. Lipsa de empatie pentru cei care, până la urmă, duc tot greul în activitatea operatorului de salubritate, dar sunt neplătiți cu lunile, te lasă fără cuvinte.

Angajații nu se vor opri aici. Sunt hotărâți să nu renunțe la drepturile lor și au anunțat că vor continua protestele.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img