Un șofer teribilist a făcut drifturi cu mașina noaptea trecută, pe strada Gheorghe Lazăr din centrul Ploieștiului. În timpul manevrelor, a lovit o altă mașină pe care a proiectat-o în autovehiculele parcate, apoi a demarat în trombă.

Incidentul s-a petrecut pe la miezul nopții, în zona shaormeriilor din centrul Ploieștiului. Într-o filmare postată pe facebook se vede cum un șofer face manevre periculoase cu mașina, apoi se aude un zgomot puternic după ce lovește un alt autovehicul. Ulterior, șoferul demarează în trombă și fuge, iar cel care a filmat aleargă spre mașina lovită.

Mașina este avariată grav pe partea stângă, semn că a fost proiectată în mașinile parcate pe lateral. Persoana care filmează îl întreabă pe cel din mașină dacă este rănit și, din fericire, acesta spune că nu are nimic.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, mașina condusă de tânărul teribilist a fost identificată, fiind vorba despre un autoturism înmatriculat pe o societate comercială. Polițiștii efectuează cercetări pentru depistarea șoferului care a condus-o.

Vezi mai jos imaginile video:

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here