Drumul din Câmpina care duce spre Valea Doftanei a devenit un pericol pentru șoferi! Starea drumului este din ce în ce mai proastă, iar craterele s-au mărit și înmulțit, devenind pericol pentru șoferii care trec pe acolo. Culmea, drumul este într-o stare deplorabilă fix până la ieșirea din Câmpina, apoi brusc carosabilul devine mult mai bun.

Recent a fost asfaltat drumul care duce spre Valea Doftanei, de la ieșirea din Câmpina. Porțiunea care ține de municipiu se rupe la propriu pe alocuri, asfaltul este denivelat, crestat și plin de cratere. Și drumul merge așa până în centrul orașului Câmpina. Deși este un drum extrem de utilizat, mai ales Calea Doftanei care merge pe marginea orașului, autoritățile uită să asfalteze și această porțiune.

Ziarul Incomod a mai scris despre starea jalnică a acestui drum, dar în loc ca problema să fie rezolvată, situația e din ce în ce mai gravă, iar drumul a devenit un pericol pentru șoferi. Reporterii noștri au solicitat un punct de vedere din partea primăriei Câmpina, dar până la ora publicării acestui articol punctul de vedere nu a fost emis.

Citește și: VIDEO. Starea jalnică a drumului din Câmpina care duce spre Valea Doftanei

Vezi imagini filmate săptămâna aceasta pe drumul dinspre Valea Doftanei spre Câmpina:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here