Sursa foto ISU Dobrogea

O explozie puternică, urmată de incendiu, a afectat 25 de locuințe din Constanța, a anunțat ISU Dobrogea. Explozia s-a produs într-o garsonieră, joi, la primele ore la dimineții.

„În jurul orei 3:14 minute, prin apel unic de urgență 112 am fost informați despre faptul că în Constanța, pe aleea Egretei, la un bloc de locuințe P+3, a avut loc o explozie urmată de incendiu. Din primele momente au fost alocate trei autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autoscări, o descarcerare, trei SMURD tip B, o autospecială transport victime mulțime și trei ambulanțe de la serviciul județean de ambulanță”, a transmis ISU Dobrogea.

În urma incendiului au ars aproximativ 25 mp dintr-o garsonieră situată la etajul 2, iar din cauza exploziei au fost afectate alte 25 de locuințe. Au fost evacuate 20 de de persoane de către echipajele de intervenție, iar 71 de persoane s-au autoevacuat, mai precizează ISU Dobrogea.

„In urma incendiului au fost transportate la spitalul județean Constanța de către 1 SMURD si 1 SAJ, 2 victime care prezentau arsuri. Incendiul a fost lichidat in mai puțin de o oră, iar misiunea de evaluare a pagubelor s-a finalizat în jurul orei 08.00”, se arată în informarea transmisă de ISU Dobrogea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here