fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

VIDEO: Bărbat din Boldești bătut de vecinii aflați la grătar în fața blocului. Agresorul stă într-un apartament dat de primărie

Citește Și

- Reclamă -

*O familie din Boldești-Scăeni – soț și soție – a fost agresată, sâmbătă seară, de vecinii aflați la grătar în fața blocului.

*Soțul a fost lovit de mai multe ori de doi bărbați. Scena violentă a avut loc în fața mai multor copii.

- Reclamă -

*Unul dintre agresori locuiește, împreună cu familia sa, în același bloc, într-un apartament pus la dispoziție de Primăria Boldești, la solicitarea ASSC (Asociația Serviciilor Sociale Comunitare)

*Pe numele agresorului există mai multe sesizări ale vecinilor cu privire la deranjarea liniștii și comportament agresiv. 

*Poliția a deschis dosar penal pentru lovire și alte violențe. 

- Reclamă -
Teroare la doi pași de Primăria din Boldești. Grătare în fața blocului, manele la maxim și înjurături

Tensiunile din blocul de pe „Intrarea Serii” sunt mai vechi. De câțiva ani, o familie de romi care stă într-o locuință socială atribuită de Primăria Boldești a transformat blocul și zona adiacentă în zonă de distracție fără măsură, spre disperarea vecinilor.

Oamenii spun că sunt terorizați de muzica dată tare, atât pe scara blocului, cât și în fața imobilului, unde familia respectivă și-a format un obicei din a face grătare la fiecare sfârșit de săptămână.

Deși locatarii au făcut mai multe sesizări cu privire la acest comportament, situația nu s-a schimbat. Mai mult decât atât, locatarii au început să fie agresați verbal.

Bătut în fața casei

Situația a escaladat sâmbătă seară. Aflat din nou la grătar în fața blocului, agresorul a intrat în conflict cu unul dintre vecini și cu soția acestuia, după cum se poate observa din imaginile care au ajuns la Poliție.

- Reclamă -

Victimele au sunat la 112, iar un echipaj al Poliției Boldești a sosit la fața locului.

„La data de 5 iunie, a.c., polițiștii din cadrul secției de poliție Boldești-Scăeni au fost sesizați de către o femeie despre faptul că soțul ei ar fi fost lovit de către doi vecini. La fața locului, s-au deplasat polițiștii care au sesizat că cele sesizate se confirmă. Persoanele implicate au fost sancționate conform Legii nr.61/1991, și li s-a atras atenția să respecte regulile de conviețuire socială. Ulterior, persoana vătămată a depus plângere, cercetările fiind continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a transmis IPJ Prahova, la solicitarea Ziarului Incomod.

Cel care terorizează vecinii stă în apartamentul Primăriei Boldești

Familia agresorului este înregistrată ca fiind caz social. Locuința socială din blocul respectiv a fost obținută în urma unui dosar depus la ASSC.

În același bloc se află însă și proprietari de apartamente.

Acum, agresorul riscă evacuarea.

Respectiva locuință a fost atribuită în urma unei anchete a celor de la Protecție Socială. Am aflat ceea ce s-a întâmplat, rămâne să vedem ce dispun autoritățile competente. Ce putem face noi ca Primărie? Putem chiar și să-i evacuăm!„, a spus primarul Constantin Bucuroiu, la solicitarea reporterilor Incomod.

Ziarul Incomod va urmări situația de la Boldești, precum și reacția autorităților în acest caz.

 

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

VIDEO – Noii consilieri județeni au primit certificatele doveditore al alegerii în funcție

Alegerile locale din 9 iunie au schimbat semnificatic componența Consiliului Județean Prahova. Noii consilieri județeni au primit vineri certificatul...