O femeie din Odobești, Vrancea, a fost bătută și lăsată să moară într-o parcare. Femeia a fost găsită inconștientă și a murit la spital. Potrivit Monitorul de Vrancea, femeia ar fi fost bătută şi abandonată. 

“O femeie a fost omorâtă în bătaie și abandonată în mijlocul parcării din spatele fostului restaurant Number One din Odobești. Conform unor martori, femeia are în jur de 50 de ani”, transmite o sursa citată.

“Duminică seară, în jurul orei 19,00, poliţiştii din Odobeşti au fost sesizaţi prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că într-o parcare din localitate se află o femeie inconştientă. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Odobeşti, specialişti din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale, precum şi un echipaj medical. Din păcate, femeia de 56 de ani, din Odobeşti, a decedat la spital”, a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit anchetatorilor, femeia prezenta leziuni în zona feţei, dar necropsia va stabili cauzele şi condiţiile în care s-a produs decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here