fbpx
joi, mai 30, 2024
spot_img

VIDEO: Filtre de poliție în mai multe zone din Ploiești, în cadrul proiectului Roadpol Safety Days

Citește Și

- Reclamă -
În perioada 16-22 septembrie se desfășoară Proiectul ROADPOL Safety Days susținut de Comisia Europeană, ce are ca obiectiv reducerea numărului accidentelor rutiere produse pe drumurile publice din Europa, iar ziua de astăzi, 21 septembrie, sa devină o zi fără persoane decedate din accidente rutiere.

La Ploiești, polițiștii de la Rutieră au organizat filtre în toate zonele cu trafic dens din oraș, începând cu ora 14.00.

La acțiune au participat peste 50 de polițisti.

- Reclamă -

La filtrul organizat în centrul Ploieștiului (zona Omnia/Casa Albă), unul dintre primii șoferi opriți a fost prins fără asigurare. Acesta a fost și testat anti-drog.

De asemenea, polițiștii au acționat și în zona de nord a Ploieștiului, acolo unde, în ultimul timp, s-au produs mai multe accidente grave.

- Reclamă -

Aici, polițiștii au avut parte de un dialog inedit cu unul dintre șoferii opriți. Încă înainte ca aceștia să-l testeze pentru alcool, tânărul șofer – mutat de curând din Dâmbovița în Ploiești – a solicitat să sufle în etilotest pentru că nu mai făcuse niciodată acest lucru.

Acțiunea a fost supervizată de șeful Serviciului Rutier Prahova, comisar șef de poliție Adrian Iacob.

„Polițiștii au acționat pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care nu acordă prioritate pietonilor, abaterile săvârșite de către participanții la trafic care se deplasează pe două roți, precum și depistarea persoanelor care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor psihoactive.

- Reclamă -

Astfel, astăzi, 21 septembrie a.c., în intervalul orar 14.00-16.00, peste 50 de polițiști rutieri au desfășurat activități în 10 artere importante ale municipiului Ploiești.

Fiți responsabili! Respectați regulile de circulație!

Consumul de alcool sau substanțe psihoactive are consecințe extrem de grave!

Activitățile vor continua și în zilele următoare”, a transmis IPJ Prahova.

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Percheziții în Prahova: fraudă la Start-Up Nation

Polițiștii efectuează percheziții în Prahova și Dâmbovița într-un dosar de fraudă cu fonduri Start-Up Nation.Potrivit unui comunicat al Poliției...