Daniel Florin Comorod, fiul lui Florin Corsicanu, legendă a Ploieştiului din anii 90, a fost reţinut de procurorii DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc. Daniel Comorod a fost prins cu 120 de grame de cocaină şi aproape trei kilograme de cannabis. În urma perchezițiilor, polițiștii BCCO au descoperit teancuri de bani în casa traficanților.

Surse judiciare au precizat că Daniel Florin Comorod a fost prins în momentul în care încerca să trimită pachetul cu cocaină cu poşta rapidă. În urma percheziţiilor care au avut la domiciliile suspecţilor de trafic de droguri de mare risc, au fost găsite substanţe interzise în valoare de peste 30.000 de euro.

”Au fost indisponibilizate aproximativ 2,8 kg. de cannabis, 120 de grame de cocaină, 80 de grame rezină de cannabis, ustensile ce par a face obiectul activităţii infracţionale, precum şi bani (90.661 de lei, 6.755 de euro, 1.750 de lire, 820 de dolari, 100 de franci, 550 de franci elveţieni)”, se arată într-un comunicat remis presei de DIICOT.

Împreună cu Daniel Florin Comorod a fost reţinut şi un alt ploieştean, complice, Bogdan Cătălin Constantin.

Poliţiştii au documentat, începând cu luna februarie a.c., activitatea infracţională a două persoane, implicate în introducerea în ţară şi traficul de droguri de risc şi mare risc (cannabis, rezină de cannabis şi cocaină), potrivit sursei citate.

Din  cercetări a reieşit că persoanele în cauză s-ar fi aprovizionat cu cantităţi importante de cocaină şi cannabis, din Spania, droguri care ulterior ar fi fost introduse în ţară şi comercializate către diferite persoane din Prahova.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Vineri, 5 februarie, au fost prezentanţi în faţa instanţei Tribunalului Prahova cu propunere de arestare preventivă.

Daniel Florin Comorod este fiul lui Florin Corsicanu, o legendă a Ploieştiului din anii 90, cunoscut pentru faptele sale de violenţă, dar şi pentru infracţiuni economice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here