fbpx
miercuri, octombrie 4, 2023
22.7 C
Ploiești
spot_img

VIDEO: Fostul președinte CJ Constanța, aflat în închisoare, audiat într-un nou dosar

Citește Și

- Reclamă -
Nicușor Constantinescu, fostul președinte al CJ Constanța, a fost audiat din nou la DNA, într-un dosar privind modernizarea Hergheliei Mangalia.

„E aceeaşi poliţie politică SRI – DNA din 2009 – 2020. Dosarul e 176. Apare raportul CSM cu poliţia politică de la Constanţa în care ţintă sunt eu, ca preşedinte al Consiliului Judeţean, Radu Mazăre, iar executanţii sunt dânşii, procurorii DNA şi ofiţerii SRI”, a afirmat Nicuşor Constantinescu, la intrarea în sediul DNA, menţionând că este nevinovat.

- Reclamă -

Fostul preşedinte al CJ Constanţa Nicuşor Constantinescu a fost condamnat în mai multe dosare penale instrumentate de procurorii anticorupţie.

Acesta este deținut la Penitenciarul Poarta Albă.

Potrivit Ziua de Constanța, la auditul desfăşurat de Camera de Conturi Constanţa la nivelul CJC  în 2017 s-a constatat prejudicierea bugetului local cu suma de 4.437.000 de lei astfel:

- Reclamă -

– înregistrarea nejustificată pe cheltuielile instituţiei a sumei de 3.779.000 de lei, urmare unei sentinţe civile cu privire la lucrările de amenajare la Herghelia Mangalia, aceste operaţiuni fiind cauzatoare de prejudicii aduse bugetului judeţean, în condiţiile în care lucrările în cauză au fost efectuate fără să existe proiecte, autorizaţii, recepţii parţiale sau finale, la un obiectiv care nu este în patrimoniul instituţiei (Herghelia Mangalia aparţine Regiei Naţionale a Pădurilor ROMSILVA).

În urmă cu aproape 6 ani, Herghelia Mangalia a fost modernizată, printr-o hotărâre de Consiliul Judeţean, condus la acel moment de Nicuşor Daniel Constantinescu.

Lucrările au fost realizate de către RAJDP Constanţa, condusă la acea vreme de Adrian Gâmbuţeanu. Modernizarea s-a realizat prin intermediului unui protocol cu Romsilva, cea care deţine herghelia din sudul litoralului.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Ultimele Știri

Un bărbat a atacat mascații de la SAS cu maceta. A fost încătușat si coborât pe brațe, pe scări

Polițiștii din București au fost nevoiți să intervină în forță pentru anihilarea unui individ extrem de violent care refuza...