De miercuri ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pentru toată țara. Militari din mai multe structuri ale Forțelor Terestre au iești pe străzile din Capitală și din marile orașe pentru a suplini efortul celorlalte forțe de ordine.

„Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi! Militari din mai multe structuri ale Forțelor Terestre Române au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului. Împreună suntem mai puternici! Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență. Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere”, transmite MApN.

La datorie! România, fii puternică!

Suntem mereu acolo unde este nevoie de noi!Militari din mai multe structuri ale Forțelor Terestre Române au plecat în misiune. Toate măsurile sunt luate în vederea limitării răspândirii virusului. Împreună suntem mai puternici!Începând cu ora 12.00 au intrat în vigoare restricțiile de circulație pe durata stării de urgență. Ieșiți doar dacă aveți urgențe și nu uitați să aveți la voi documentul de identitate și adeverința sau declarația pe proprie răspundere.#RomâniaFiiPuternică

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro on Wednesday, March 25, 2020

Fotografii cu militarii ieșiți pe stradă în Capitală / Sursa foto: Agerpres

Sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here