george botez

PSD și ALDE au organizat astăzi o conferință comună de presă în care l-au criticat pe primarul Adrian Dobre pentru activitatea din cei doi ani care au trecut din mandatul său. Consilierul George Botez a lansat un atac furibund la adresa edilului-șef.

George Botez a început prin a-l ironiza pe Adrian Dobre, spunând că este fanul său pentru că “rar i-a fost dat să vadă incapacitatea dusă pe culmile absolutului. Dobre nu spune că domnia sa, din punct de vedere politic și administrativ, practică ceea ce se numește canibalism. Este un canibal administrativ. Este un individ care nu găsește modalități de a colabora nici cu cei care îi sunt apropiați, nici cu cei care îi sunt oponenți”, a declarat George Botez, care a mai precizat că Dobre până la acest moment a distrus aparatul administrativ, a pus pe funcții doar clientelă politică, a ignorat tot ceea ce înseamnă profesionalism, exemplificând cu faptul că în cei doi ani de mandat ai lui Dobre primăria Ploiești a avut patru secretari.

“Motivul pentru care domnul secretar Dițu și-a dat demisia a fost faptul că a fost forțat, s-au făcut presiuni asupra domniei sale să acorde viza de legalitate pe un proiect vădit nelegal și omul a fost decent și a spus “vă mulțumesc pentru suta de milioane pe care mi-o dați pe această funcție, dar eu vreau să mă duc să dorm acasă”. Mă refer la proiectul cu TCE-ul pe care în precedent în avizase pentru legalitate. Sigur, ai putea să pui întrebarea de ce astăzi un proiect este legal, iar peste două săptămâni este nelegal. Asta este o chestiune care va fi socotită într-un alt context, dar nu vrem să ajungem în calitate de consilieri locali să jucăm ruleta rusească cu viața noastră, cu libertatea noastră, cu averea noastră, pentru faptul că toți cei care sunt puși pe funcții de acest primar incompetent se joacă cu tot ceea ce le trece prin mână, pentru că sunt foarte slab pregătiți. Există un vid intelectual, un vid profesional, un vid managerial la primăria Ploiești”.

George Botez a vorbit și despre neregulile de la CSM, unde spune că directorul Silviu Crângașu, consilier personal al primarului Dobre, detașat pe funcție, nu pune în aplicare deciziile luate de Comitetul de Coordonare.

“La CSM fac parte, alături de distinșii colegi, din acest Comitet de Coordonare. Ne ducem, constatăm, dispunem, dar între dispoziția noastră și director, care este numit de către primar, se interpune, din nou, acel domn la care făceam referire, cu incapacitate managerială genetică, Adrian Dobre. Dar să fim liniștiți, să ne rugăm la Dumnezeu, să fim sănătoși, că doi ani trec repede, iar Adrian Dobre probabil va fi motivul pentru care PNL nu va mai exista în municipiul Ploiești”, și-a încheiat George Botez discursul.

Declarația integrală o puteți vedea mai jos:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here