Polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au reținut șapte persoane, prinse la scurt timp după ce au sustras mai multe baxuri cu haine din depozitul unei firme din comuna Afumați.

La data de 15 aprilie, în jurul orelor 12:00, polițiștii din Ilfov au prins în flagrant delict șapte persoane care au sustras mai multe baxuri cu haine dintr-un depozit amplasat la marginea municipiului București.

Cei în cauză, șapte bărbați, din județele Ilfov, Ialomița și Sibiu  cu vârste cuprinse între 21 și 37 de ani, au fost aduși la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru audieri.

Din cercetări a reieșit că, după după ce bunurile au fost sustrase și încărcate într-o autoutilitară, persoanele în cauză ar fi înlocuit lacătul depozitului în scopul de a nu atrage atenția paznicilor.

Cei șapte bărbați au fost reținuți pe o durată de 24 ore, iar astăzi urmează să fie prezentați magistraților cu propuneri legale.

Toate bunurile sustrase, respectiv aproximativ 16.000 de articole de lenjerie intimă de damă, au fost recuperate în totalitate.

Polițiștii sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat.

Sursa: comunicat IJP Ilfov

Vezi mai jos imagini amator de la acțiunea polițiștilor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here