În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov au prins în flagrant delict 7 persoane care au sustras o cantitate impresionantă de articole de încălțăminte  dintr-un depozit  din comuna Dobroești.

La data de 9 iulie a.c., în jurul orelor 01:00 polițistii din cadrul serviciilor de Investigații Criminale și de Acțiuni Speciale -Ilfov, sub coordonarea  procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, au desfășurat o acțiune de prindere în flagrant delict  a unor persoane bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furturi din depozite.

Persoanele în cauză, șase bărbați cu vârste cuprinse între 17 și 29 de ani și o tânără de 22 de ani, șase din orașul Voluntari și unul din municipiul București, au fost surprinși după ce au sustras 2028 perechi de încălțăminte dintr-un depozit din comuna Dobroești.

Persoanele sunt bănuite că în perioada mai 2018- prezent, ar fi sustras articole textile,  îmbracăminte și încălțăminte din mai multe depozite amplasate la marginea capitalei.

Cele șapte persoane au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore și urmează a fi prezentate instanţei, cu propunere legală.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here