Atacantul Hamza Younes a fost prezentat oficial la Petrolul. 

Hamza Younes este cel mai iubit jucător străin care a evoluat la Petrolul.

Atacantul a evoluat ultima dată la Aris Salonic.

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor

Evaluat de transfermarkt la 500.000 de euro, Younes (33 de ani), a jucat 64 de meciuri pentru Petrolul și a înscris 37 de goluri pentru „lupii galbeni”.

La Aris, a evoluat în 29 de partide și a înscris de 9 ori.

Hamza a semnat un contract valabil pe 2 ani.

Mă bucur foarte mult că am venit acasă, după atâția ani. Am promis că mă întorc și iată că sunt aici,. Trebuie să muncesc mult, să ajut echipa, pe teren, în vestiar și în afara lui. 

Sper că voi rămâne la Petrolul, după ce îmi închei cariera de fotbalist. Mai aveam un an de contract cu Aris, am reziliat ca să vin aici.

Soția a fost fericită că m-am întors alături de familie. Suntem obosiți de atâta navetă. Am venit să ajut echipa cu tot ce pot, pentru a reveni în prima ligă. Toate acestea vor veni însă cu mult efort din partea tuturor.

Am avut oferte de la alte echipe mari din România de-a lungul timpului. Dar am preferat să merg în străinătate și m-am gândit că mă voi întoarce la Petrolul, a spus Hamza.

Petrolul se pregătește pentru “dubla” cu FC Snagov.

Miercuri, de la ora 16.30, cele două echipe se vor întâlni, la Ghermănești, într-un joc contând pentru turul 4 al Cupei României, ediția 2019-2020, pentru ca, lunea viitoare, de la ora 18.00, să se înfrunte pe „Ilie Oană”, în meciul din etapa a 7-a a Ligii 2.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here