Șapte bărbați au fost prinși de polițiști, fiind acuzați că au dat o spargere ca în filme! Aceștia ar fi furat laptopuri și electrocasnice în valoare de 50.000 euro, dintr-un TIR care mergea cu 100 km/h. Cascadoria a fost surprinsă de o cameră montată în spatele unui TIR (video jos).

“Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov au oprit în trafic, pe centura municipiului Buzău, trei autovehicule, cu 7 ocupanți, bănuiți că ar fi sustras laptopuri și produse electrocasnice, în valoare de aproximativ 50.000 de euro, dintr-un tir care se deplasa pe ruta București-Chișinău.

​La data de 10 decembrie, poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale – Ilfov, sprijiniți de polițiști din cadrul I.P.J. Buzău, au oprit în trafic, pe centura orașului Buzău, două autoturisme și o autoutilitară, în care se aflau 7 bărbați, bănuiți de savârșirea infracțiunii de furt calificat.

Persoanele în cauză  ar fi urmărit un tir, care plecase din municipiul București cu destinația Chișinău, iar între orașele Râmnicu Sărat și Focșani, aceștia ar fi pătruns în tir în timp ce acesta se afla în mers și ar fi sustras laptopuri și alte produse electrocasnice.

Gruparea se afla în atenția polițiștilor ilfoveni din luna august, iar prejudiciul estimat în cauză este de aproximativ 50.000 de euro.

Cei șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 27 – 44 de ani, din județele Ilfov și Ialomița, au fost conduși la sediul poliției Ilfov, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, pentru stabilirea întregii activități infracționale și recuperarea prejudiciului.”, se arată într-un comunicat emis de Poliția Ilfov.

Vezi mai jos filmări cu momentul în care gruparea fură marfa din TIR și, ulterior, cu aducerea acestora la audieri:

Hoți "cascadori", filmați în timp ce furau dintr-un TIR care mergea cu 100 km/h

Hoți "cascadori": filmați în timp ce furau dintr-un TIR care mergea cu 100 km/h

Posted by Ziarul Incomod on Tuesday, December 11, 2018

Hoții acrobați din Buzău au fost aduși la audieri

Posted by Ziarul Incomod on Tuesday, December 11, 2018

andrei-volosevici

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here