Șase persoane au fost reținute în urma unor percheziții, fiind suspecte de comiterea unor furturi din bancomate și societăți comerciale! Aceștia vor fi prezentați Judecătoriei Ploiești cu propunere de arestare preventivă. Cinci dintre aceștia sunt din Sinaia și au 38, 39, 36, 37 și respectiv 40 de ani. Cel de-al șaselea bărbat este din Ilfov și are 38 de ani.

Perchezițiile au avut loc miercuri, 7 februarie, când polițiștii din Prahova și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au efectuat 5 percheziții, pe raza județelor Prahova și Ilfov, la domiciliile persoanelor bănuite de furturi din societăți comerciale și ATM-uri. Șapte persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna septembrie a anului 2017 și până în prezent, cei în cauză ar fi sustras bani din seifuri, case de bani și ATM-uri, situate în județele Prahova, Ilfov, Brașov, Giurgiu și Buzău.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat instrumente susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor, bani și telefoane mobile.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 100.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here