În ultimii ani, Ploieștiul a fost supra-numit “orașul gunoaielor”, fără ca acest lucru să fie o exagerare. Aproape zilnic cititorii ne-au trimis imagini, video și foto, care arătau un oraș murdar, sufocat sub gunoaie.

În unele cartiere s-au format așa-numitele “puncte negre”, zone pe care oamenii le-au transformat pur și simplu în gropi de gunoi ilegale și pe care autoritățile cu atribuții în domeniu le-au ignorat complet. Doar o dată la câteva luni, poate și mai rar de atât, se făcea curățenie în acele locuri, dar câteva zile mai târziu gunoaiele reapăreau.

Reporterii ziarului Incomod au filmat mai multe astfel de “puncte negre” ale Ploieștiului la sfârșitul săptămânii trecute, în mai multe cartiere ale orașului (video jos).

De altfel, și noul primar al Ploieștiului, Andrei Volosevici, a afirmat chiar în cadrul primei declarații publice pe care a susținut-o după depunerea jurământului (marți, 27 octombrie) că Ploieștiul a ajuns să fie “orașul gunoaielor”.

Mai jos puteți urmări reportajul filmat de reporterii Incomod în ultimele zile de mandat ale fostului primar Adrian Dobre, la sfârșitul săptămânii trecute:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here