Polițiștii din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române au efectuat, la data de 6 decembrie 2017, 11 percheziții la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale. 10 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

La data de 6 decembrie 2017, polițiștii Inspectoratului de Poliţie Judeţean  Prahova și ai Direcției de Operațiuni Speciale – I.G.P.R. au efectuat 11 percheziții domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de furturi din societăți comerciale.

Din cercetări a reieșit că, începând cu luna septembrie a acestui an, cei în cauză ar fi sustras diverse bunuri, pe care ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice sau prin intermediul unor societăți.

Astfel, de la locațiile vizate, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri cosmetice (flacoane de șampon de păr) și cantități de esențe de parfum utilizate în industria cosmetică, ce par a fi obținute în urma activității infracționale.

10 persoane au fost conduse la sediul poliției, pentru audieri.

Până în prezent, prejudiciul cauzat a fost estimat la aproximativ 150.000 de lei.

La percheziții au participat și jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here