Dragoș Aurelian Ioan zis Turcu’ a fost rețnut de luptători de la Serviciul pentru Intervenții și Acțiuni Speciale, în trafic, în Târgoviște. Interlopul de 40 de ani se filmase în timp ce se droga, încărca un pistol cu gloanțe și îl amenința pe șeful Poliției Dâmbovița cu moartea.

“Turcu” postase pe Facebook o filmare în care îi amenința pe polițiști și pe șeful IPJ Dâmbovița cu moartea. În respectiva filmare, acesta prizează droguri dintr-o farfurie, apoi încarcă un pistol și arată și o grenadă acustică.

DETALII AICI: VIDEO: Interlopul care l-a amenințat cu moartea pe șeful Poliției Dâmbovița a fost reținut

Interlopul a fost prins în trafic, intervenția fiind efectuată de polițiști din cardul SIAS.

“La data de 31 iulie a.c., ca urmare a unei postări publicate pe o rețea de socializare, de către un bărbat de 40 de ani, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal, deținerea de droguri pentru consum propriu fără drept, faptă prevăzută de art. 4 din Legea nr. 143/2000 și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, faptă prevăzută de art. 342 din Codul Penal.

Precizăm ca persoana în cauză, în cursul serii de 30 iulie a.c., a fost implicată intr-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. Aceasta a fost condusă la o unitate medicală unde i-au fost prelevate probe de sânge și urina, iar din rezultatele preliminare, testul a fost pozitiv pentru consumul unor substanțe interzise. În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, faptă prevăzută de art. 336 din Codul Penal.

În aceasta dimineața, 2 august, în urma unei acțiuni a polițiștilor, persoana respectivă a fost prinsă, aflându-se în custodia noastră pentru a se efectua activități procedurale în cauză.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, pentru documentarea activității infracționale și dispunerea măsurilor prevăzute de lege”, a transmis Poliția.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here