fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO. Imagini din locuința tânărului care s-a sinucis: urme de sânge pe pereți și uși rupte

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Familia lui Constantin Toma, tânărul care s-a sinucis săptămâna trecută, spune că nu crede această ipoteză și are suspiciuni de crimă! Pe pereții vilei se văd urme de sânge, iar unele uși sunt rupte, după cum se vede în imaginile de mai jos. În plus, familia spune că actele casei au dispărut. Surse din Poliția Prahova spun, însă, că necropsia a arătat că moartea a survenit prin spânzurare și că nu sunt suspiciuni de omor. Cert este însă faptul că luni, 5 noiembrie, o echipă a Poliției merge din nou la locuința tânărului din Bucov pentru a face o nouă cercetare la fața locului.

Rachael Toma, mama lui Constantin, sosită în România din Zambia la sfârșitul săptămânii trecute, împreună cu fetele ei, Elena și Ana-Maria Toma, spune că fiul ei nu avea motive să se sinucidă. Femeia s-a prezentat astăzi la sediul Poliției Prahova unde a depus noi probe și a cerut ca ancheta să fie extinsă. La locuința tânărului va merge astăzi o echipă pentru o nouă cercetare, deși în raportul întocmit inițial nu au fost menționate suspiciuni de crimă.

- Reclamă -

Potrivit unor surse apropiate anchetei, raportul necropsiei a stabilit faptul că moartea a survenit prin spânzurare, iar la ora actuală se așteaptă raportul toxicologic, pentru a vedea dacă tânărul era băut sau drogat la momentul decesului.

Constantin Toma a prezentat modă pentru Cătălin Botezatu și locuia într-o vilă din cartierul Baumeister din Bucov și în dimineața de luni, 29 octombrie, a fost găsit spânzurat în holul locuinței.

Citește aici de ce familia lui Constantin Toma crede că tânărul a fost ucis!

- Reclamă -

Vezi mai jos imagini video din locuința tânărului:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

LIVE VIDEO Retragerea cu torțe, la parada de 1 Decembrie

Manifestările de 1 Decembrie din Ploiești se termină cu retragerea cu torțe a trupelor militare și cu un foc...
spot_img