Imagini pline de violență surprinse de o cameră de supraveghere a unui magazin situat în centrul Ploieștiului.

Un bărbat a fost bătut cu bestialitate de mai mulți tineri, dar și de două femei.

În imagini se poate observa cum, la un moment dat, trei tineri și două femei se năpustesc asupra bărbatului căzut la pământ, după ce a fost lovit cu pumnul în față.

Incidentul a avut loc duminică seară, în jurul orei 22.00, pe strada Gheorghe Doja, în apropierea magazinului Non Stop aflat vis-a-vis de Electrica.

Potrivit ploieșteanului care administrează respectivul spațiu comercial, vânzătoarea speriată a solicitat intervenția Bidepa, care a ajuns imediat la fața locului.

Totodată, acesta ne-a spus că nu este prima dată când se întâmplă astfel de incidente și este de părere că Poliția Locală ar trebui să patruleze mai des în zona respectivă.

Am solicitat în urmă cu câteva ore un punct de vedere al Poliției Prahova legat de acest incident, însă până în prezent nu am primit niciun răspuns.

Acesta va fi publicat imediat ce ne va fi furnizat de Biroul de Presă al IPJ Prahova.

Iată imaginile surprinse de camera de supraveghere:

 

3 COMENTARII

  1. Ce naiba ,,de treabă” au firmele de pază , pe domeniul public ( stradă / trotoar etc.) ? Dacă era intâmplatoare situația , OK…era legală şi de înțeles ; dar de sunat se sună la Miliție prin serviciul 112.Căcăcioşii ăia’ de melteni de la O.P. ai lui Manea Gelu Cristian & CO pentru ce mai sânt plătiți ?

  2. P.S. La fel şi în cazul jandarmilor , sau a celor de la meliția locala… Nu ştiu de ce , în plus față de cele sesizate ,, mi se pare că sună inclusiv a reclamă mascată “…

  3. Sunt țiganii din str.Radu de Afumati care de la o vreme bântuie pe Gh.Doja și percul Mihai Viteazul,veniți din ,,străinătate ,pentru ciordeli,hoții. Cand sunt prinși recurg la violență în funcție de persoana(starea fizică) agresata.Politia,Jandarmeria inexistentă, îi vezi dormind pe străzile adiacente sau în parcarile din spatele blocurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here