fbpx
joi, noiembrie 30, 2023
spot_img

VIDEO: Imagini rare cu Ploieștiul anilor 90. Ce se vindea imediat după Revoluție în Galeriile Comerciale și în Omnia

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
50 de minute cu imagini din Ploieștiul anilor 90, surprinse de un operator rămas deocamdată anonim, au fost făcute publice pe youtube. Filmarea reda aspecte de zi cu zi din Ploiești, la un an de la Revoluția din decembrie 1989, dar și din zonele turistice ale județului Prahova.

Nostalgicii pot revedea cât de curat era centrul orașului în zona Galeriilor Comerciale, complexului Omnia și în zona Halelor Centrale, deși la începutul anilor 90 marile orașe treceau printr-o acută criză administrativă.

Interesat, mai ales pentru adolescenții de astăzi, este că în parcările din fața complexului Omnia, predominau autoturismele Dacia, iar pe rafturile magazinelor se vindea celebra marfă adusă din Turcia: de la adidași de calitate îndoielnică până la aparatură electrocasnică și celebrele casete audio.

- Reclamă -

Filmul cuprinde inclusiv o declarație a unui oficial prahovean care vorbea despre o vizită a ”prietenilor chineji” care ”au cunoscut realizările economice ale județului Prahova”.

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Criza gunoaielor, rezolvată temporar. La ce acord au ajuns Rosal și Vitalia

Operatorul de salubritate Rosal nu a mai colectat gunoaiele din 84 de localități prahovene, inclusiv Ploiești, încă de luni,...
spot_img