O tânără de 20 de ani a ajuns la spital, după ce a fost bătută cu sălbăticie într-o scară de bloc din Alba Iulia, de un bărbat care i-a furat telefonul și portofelul. 

Agresiunea tinerei de 20 de ani, din Alba Iulia, a fost surprinsă de camerele de supraveghere din blocul unde a fost bătută.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Alba, Luminița Prodan, a declarat, luni, că polițiștii au deschis o anchetă, după ce au fost anunțați de reprezentanții Spitalului din Alba Iulia despre fata care a ajuns sâmbătă seara, la spital, bătută.

“Se fac cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie, precum și pentru identificarea autorului și tragerea lui la răspundere penală. În cauză este o persoană bănuită de comiterea faptei, colegii mei în acest moment fac investigații. Îl avem identificat ca și persoană bănuită (pe autor – n.r), urmează să fie făcute demersurile. (…) Pe noi ne-a sesizat un reprezentant al spitalului, care ne-a spus că la spital s-a prezentat o tânără care acuză pierderi de memorie. Din relatările fetei a rezultat că nu își amintește ce s-a întâmplat, ea nu a reclamat faptul că a fost victima unei infracțiuni. După aceea, colegii mei au făcut investigații, au ridicat și imaginile de pe camerele de supraveghere și au stabilit că este vorba despre o faptă de tâlhărie”, a spus Prodan.

 

stiripesurse.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here