fbpx
sâmbătă, decembrie 2, 2023
spot_img

VIDEO. Imnul anti-coronavirus, cântat de șapte copii din Ploiești: “Rezistă mamă, totul va fi bine!”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Șapte copii din Ploiești au fost inspirați de evenimentele actuale și au făcut un cântec de susținere pentru părinți, bunici și pentru eroii din prima linie. În contextul stării de urgență și a pandemiei de coronavirus, cei șapte copii cântă cu entuziasm și încurajează pe toată lumea să „reziste”.

Ideea de a scrie aceste versuri a fost a Evei Drăgănescu, o fetiță de 10 ani din Ploiești, care a compus versurile și le-a adaptat cântecului Resistire. Fetița a vrut să facă ceva asemănător piesei cântate de spanioli, așa că și-a convins și alți colegi și prieteni să cânte alături de ea.

- Reclamă -

Șase alți copii s-au alăturat ideii pe care a avut-o Eva: Paula Both, Lara Dănescu, Rebeca Dobre, Eduard Stoica, Charlize Maalouf și Francesca Della Vedova, toți cu vârste între 10 și 13 ani.

Clipul realizat de copii cuprinde imagini cu Ploieştiul filmat din dronă de către Cristi Albu, dar şi un mesaj optimist:

“Aşa arată această perioadă pentru câţiva copii din Ploieşti. Îşi fac griji pentru părinţi şi pentru bunici şi au încredere că “totul va fi bine” cu ajutorul cadrelor medicale şi al tuturor celor implicaţi în lupta cu acest inamic nevăzut! Trebuie să rezistăm pentru copiii noştri, pentru viitorul nostru! Stăm acasă!”

- Reclamă -

Vezi mai jos clipul:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei copii au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea lor a fost alertată poliția

Trei copii de 11, 14 și 16 ani au fugit de la un centru social din Băicoi. Pentru găsirea...
spot_img