UPDATE

“La statia de metrou Romană se continuă interventia pentru evacuarea călătorilor.
La stațiile Victoriei și Universitate au fost evacuați toți călătorii.”, a transmis ISU București-Ilfov.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Incendiu la metrou în București, marți dimineață, 24 mai. Un tren de metrou este blocat între stațiile Universitate și Piața Romană, din cauza unei defecțiuni tehnice. ISU București-Ilfov a anunțat că iese fum din subteran.

“În urma informațiilor furnizate de dispeceratul Metrorex, este vorba de un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecțiune tehnică. Nu există flacără deschisă, doar degajări de fum.”, a anunțat ISU București-Ilfov.

Pompierii evacuează călătorii. Totodată, pompierii au anunțat că a fost realizată deconectarea de la alimentarea cu energie electrică.

La ora actuală nu sunt victime. La locul incendiului s-au deplasat opt autospeciale de stingere, SMURD și Detașamentul Special de Salvatori.

VIDEO de la intervenție aici!

“Se procedează la evacuarea călătorilor din rama de metrou. Metroul este pe tunel, la o distanță de aprox. 20-30 m de peron. Din datele furnizate nu sunt victime.

A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică.

Echipajele din cadrul ISUBIF sunt amplasate în zona stațiilor de metrou Romană, Universitate și Piața Victoriei.”, au mai transmis reprezentanții ISU.

Comunicat oficial al Metrorex: „Metrorex informează că astăzi, 24.05.2022, începând cu ora 8:50 , circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 se desfășoară cu dificultate din cauza unei defecțiuni tehnice identificată la un tren care a plecat din stația Piața Romană către Berceni. În urma defecțiunii, trenul va fi retras din circulație pentru analiză și remediere. Între timp se iau toate măsurile pentru ca circulația pe Magistrala 2 să se reia în condiții normale. Metrorex prezintă scuze călătorilor pentru disconfortul creat”.

sursa foto: Facebook/ Karina Elena Goldbach

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here