UPDATE “Arderea s-a manifestat cu degajări mari de fum la o coloană de distilare unde au fost afectate reziduuri petroliere rezultate în urma procesului tehnologic (păcură, motorina, cocs), pe o suprafață de aproximativ 400 mp. Au acționat șapte autospeciale de stingere, o autoscară, două descarcerari, o ambulanță SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă cu 35 de pompieri.”, au mai precizat reprezentanții ISU Prahova.

UPDATE ISU Prahova anunță că incendiul a fost lichidat.

UPDATE A fost emisă o avertizare Ro-Alert prin care oamenii sunt sfătuiți să își păstreze calmul, să rămână în locuințe, să închidă și să etanșeze ferestrele și ușile.

UPDATE Potrivit ISU Prahova, incendiul este localizat și se manifestă la instalația de cocsare la mai multe reziduuri petroliere. La fața locului au fost mobilizate patru autospeciale de stingere, două descarcerări, o autoscară, două ambulanțe SMURD și o autospecială de primă intervenție și comandă. Până la sosirea echipajelor de pompieri militari au acționat patru autospeciale de la Serviciul privat. Nu sunt raportate victime. Totodată, ISU Prahova a mai precizat că incendiul se manifestă pe o suprafață de 400 metri pătrați.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un incendiu a izbucnit marți, 21 septembrie, în jurul prânzului la rafinăria Lukoil din Ploiești. Din primele informații oferite de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova, echipajele de intervenție sunt pe drum însă se pare că este vorba despre un incendiu de reziduuri petroliere izbucnit la instalația de cocsare.

Mai jos puteți vedea imagini video de la incendiu!

Știre în curs de actualizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here