fbpx
miercuri, februarie 21, 2024
spot_img

UPDATE O conductă de gaze, afectată de incendiu. VIDEO Incendiu violent la Boldești-Scăieni

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

UPDATE „Prin zona cu stuf trecea și o conductă de gaze. După ce a ars vegetația din jurul acesteia, s-a observat că persistă o flacără de aprox. 1,5 m, cel mai probabil întreținută de o scăpare de gaze.”, au anunțat reprezentanții ISU Prahova.

UPDATE potrivit ISU Prahova, incendiul care a cuprins aproximativ 40 de hectare este acum localizat. Șase case au fost in pericol de a fi cuprinse de flăcări.

- Reclamă -

Continuă incendiile de vegetație uscată în Prahova, provocate cel mai frecvent de iresponsabilitatea oamenilor care doresc să igienizeze terenurile și scapă focul de sub control.

Duminică după-amiază un astfel de incendiu de vegetație a luat amploare la Boldești Scăieni.

„Din cauza violentei cu care acesta se manifestă și a vegetație uscate înalte, am mobilizat progresiv mai multe autospeciale de stingere. În prezent, acționează 4 autospeciale ale ISU Prahova și 1 autospeciala a SPSU Schela. Incediul este în zona Mucava, o zonă joasă plină de stuf.”, au precizat reprezentanții ISU Prahova.

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut