fbpx
duminică, iunie 23, 2024
spot_img

VIDEO: Incendiu violent la o școală. Profesorii au încercat să salveze documentele

Citește Și

- Reclamă -
Un incendiu violent a cuprins, vineri dimineață, o școală din Poienești, județul Vaslui. Programul nu începuse, iar elevii nu se aflau înăuntru. Cadrele didactice au reuit să salveze o mare parte din documente, dar au fost evacuate, în momentul în care acoperișul a început să cadă. 

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU), incendiul s-a produs în camera centralei termice a școlii și s-a extins la nivelul acoperișului pe o suprafață de aproximativ 800 de metri pătrați.

”Nu sunt persoane surprinse în interior, activitatea didactică nu era începută”, au anunțat pompierii, potrivit Mediafax.

- Reclamă -

Potrivit site-ului vremeanoua.ro, în momentul izbucnirii incendiului doar o parte din cadrele didactice se aflau la școală. Acestea au încercat să salveze cataloagele și alte documente însă au fost evacuate când acoperișul a început să cadă, mistuit de flăcări.

Copiii care aveau ore de dimineață au fost întorși din drum și trimiși acasă. Clădirea, construită recent din fonduri europene, nu avea autorizație de funcționare privind securitatea la incendii.

La fața locului intervin patru mașini de stingere și un echipaj de prim ajutor. Intervenția pompierilor din Vaslui este în desfășurare la ora 9.00.

- Reclamă -

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

România trece la salariul minim european. Cât vor câștiga în plus românii

România trece la salariul minim european. Proiectul a fost votat ieri în Guvern și prevede ca leafa minimă să...