Interlopul din Dâmbovița care s-a filmat prizând dintr-o farfurie și amenințându-l cu un pistol cu gloanțe și cu o grenadă pe șeful IPJ Dâmbovița și pe polițiști a fost prins. În filmarea postată de interlop pe Facebook, acesta și-a dat adresa la care locuiește. 

În filmarea postată de interlop pe Facebook, acesta și-a dat adresa la care locuiește.

Anunțul privind prinderea interlopului a fost făcut de sindicaliștii de la Europol, care așteaptă acum o decizie privind arestarea individului. 

“În după-amiază acestei zile colegii noștri din cadrul IPJ Dâmbovița l-au reținut pe interlopul care i-a invitat la el acasă pentru a-i împușca și pentru a-i arunca în aer din cauza faptului că au “îndrăznit” să-i întocmească un dosar penal pentru că a condus pe drumurile publice un autoturism sub influența substanțelor stupefiante.

La acest moment sunt derulate cercetări pentru a stabili proveniența armelor pe care le afișa, precum și substanța pe care acesta o inhala în momentul în care adresa polițiștilor amenințări cu moartea prin intermediul unui clip postat pe rețeaua de socializare Facebook.

Vom urmări cu interes modul în care procurorii se vor pronunța asupra infracțiunii de ultraj având în vedere că în cursul acestui an, un bărbat din Sighetu Marmației a fost arestat pentru că a amenințat un judecător printr-un document transmis prin fax, comparativ cu situația din județul Dâmbovița unde interlopul a prezentat în mod explicit armele cu care a amenințat că îi va omorî pe polițiștii care îi vor bate la ușă”, se arată pe pagina Europol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here