Ziarul Incomod continuă seria de interviuri prin care vă prezentăm persoane remarcabile, angajate în instituții de protecție ale statului, care intervin și veghează în continuare pentru protejarea noastră, a tuturor. Pentru interviul de astăzi, am discutat cu locotenent colonel Petre Ionel, comandantul detașamentului 2 din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Matei Basarab Ploiești.

Acesta a vorbit despre intervențiile la care participă efectivele Grupării de Jandarmi Mobile, despre pregătirea jandarmilor, despre exercițiile internaționale la care au luat parte jandarmii din Ploiești, dar și despre ce presupune meseria de jandarm. Reporterii noștri au întrebat și despre ce presupun misiunile jandarmilor în timpul protestelor, în contextul în care astfel de evenimente au loc frecvent în această perioadă. Totodată, lt. col. a vorbit și despre galeriile echipelor de fotbal, despre care spune că nu mai pun la fel de multe probleme ca în trecut.

Comandantul detașamentului 2 din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile a dat exemple din acțiunile la care a luat parte și a explicat că rolul jandarmilor este de a proteja populația.

Urmăriți interviul video de mai jos și aflați de la lt. col. Petre Ionel ce presupune meseria de jandarm în cadrul Grupării Mobile:

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here