Ion Mărgărit, un profesor de matematică din Ploiești, condamnat definitiv pentru complicitate la luare de mită în formă continuată și trafic de influență a continuat să predea la Colegiul Tehnic Toma Socolescu din Ploiești, deși instanța îi interzisese acest lucru.

Un fost elev, Bogdan Ciocoiu, a depus un denunț atât împotriva profesorului, cât și împotriva directorului liceului, Rodica Avramescu în acest caz. Procurorii, în urma anchetei, au decis închiderea dosarului, deși au stabilit că Ion Mărgărit nu și-a executat întocmai sancțiunile penale. Astfel, procurorii au dispus clasarea cauzei pentru abuz în serviciu și renunțarea la urmărirea penală pentru neexecutarea sancțiunilor penale față de Ion Mărgărit Emil și renunțarea la urmărirea penală pentru infracțiunea de complicitate la neexecutarea sancțiunilor penale față de Avramescu Rodica.

Mai multe detalii aflați din interviul de mai jos cu fostul elev al școlii, care a făcut denunț împotriva profesorului și a directoarei școlii:

Un profesor de la Colegiul Tehnic Toma Socolescu, condamnat definitiv, a continuat să predea deși instanța îi interzisese acest lucru

Un profesor de la Colegiul Tehnic Toma Socolescu, condamnat definitiv, a continuat să predea deși instanța îi interzisese acest lucru

Posted by Ziarul Incomod on Friday, June 28, 2019

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here