fbpx
duminică, decembrie 3, 2023
spot_img

VIDEO Într-un supermarket din Ploiești nu mai sunt sticle de ulei. Ucraina este furnizorul principal al uleiului de floarea soarelui

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

După ce ieri ploieștenii au făcut cozi la benzinăriile din oraș, joi seară, la un supermarket din Ploiești nu mai era nicio sticlă de ulei de floarea soarelui, rafturile fiind complet goale.

Un cititor ne-a trimis o filmare de la supermarketul Kaufland Nord, unde raftul de ulei era complet gol.

- Reclamă -

Potrivit wall-street.ro, Uniunea Europeană se confruntă cu un deficit de ulei de floarea soarelui, deoarece războiul blochează exporturile de la furnizorul cheie Ucraina, a avertizat Asociaţia europeană a industriei uleiurilor vegetale, FEDIOL.

Aproximativ 35%-45% din uleiul de floarea soarelui prelucrat în Europa vine din Ucraina şi se estimează că stocurile disponibile în UE acoperă patru-şase săptămâni, mai scrie wall-street.ro.

Nu știm dacă lipsa de stoc de ulei de la Kaufland este doar o coincidență, sau oamenii au dat năvală și au cumpărat toate produsele, cert este însă că joi seară rafturile arătau așa:

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Un șofer beat a provocat un accident pe DN 1

Un șofer băut a provocat un accident rutier pe DN 1, duminică dimineață.Accidentul s-a produs în afara localității Bănești....
spot_img