fbpx
marți, februarie 20, 2024
spot_img

VIDEO Investiţii de 8,7 milioane de lei în opt unități de învățământ din Ploiești care nu primiseră autorizaţii ISU

spot_img

Citește Și

- Reclamă -
Investiții în opt unităţi de învăţământ care până în prezent au funcţionat fără autorizaţii de securitate la incendiu eliberate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă. 
Decizia a fost luată în cadrul şedinţei ordinare de joi a Consiliului Local Ploiești.
Potrivit proiectului aprobat de aleșii locali, lucrările propuse urmăresc tocmai remedierea problemelor care împiedicaseră obţinerea autorizaţiilor ISU și are o valoare estimată de 8,7 milioane de lei cu tot cu TVA.
Concret, cele opt unităţi de învăţământ aflate de mai mulţi ani pe lista celor fără autorizaţie de securitate la incendiu sunt colegiile „I.L. Caragiale” şi „Lazăr Edeleanu”, Liceul Tehnologic de Transporturi, şcolile „I.A. Bassarabescu”, „Rareş Vodă”, „Sf. Vasile”, grădiniţele „Crai Nou” şi nr. 28.
Directorul Direcţiei Tehnic-Investiţii din Primăria Ploieşti, Mădălina Crăciun, a anunţat în cadrul dezbaterilor din legislativul ploieștean faptul că, în paralel cu acest proiect, urmează să mai fie făcute demersuri de autorizare şi pentru sălile de sport construite recent la mai multe unităţi de învăţământ din Ploieşti.
”În afară de aceste unități de învățământ, sălile de sport care au fost realizate prin Compania Națională de Investiții, inițial au fost tratate ca un tot unitar cu unitățile de învățământ. Acum s-au răzgândit, iar pentru sălile de sport trebuie să obținem aviz ISU separat. Ele vor intra într-o etapă următoare de obținere a avizelor”, a explicat Mădălina Crăciun, directorul Direcției Tehnic-Investiții.
- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trafic închis complet pe o stradă importantă din Ploiești. Primăria începe programul de asfaltări

Primăria Ploiești a anunțat începerea programului de reparații curente și întreținere a străzilor, iar strada Maramureș, aflată în apropierea...
spot_img
Sari la conținut