Iulian Dumitrescu, președintele PNL Prahova, şi-a depus oficial,  dosarul de candidatură pentru postul de președinte al Consiliului Județean Prahova. De altfel, liberalul este candidatul unic la șefia CJ din partea Alianței PNL-USR-Plus.

”Sunt foarte bucuros și fericit că mi-am depus astăzi candidatura la președinția Consiliului Județean Prahova sub sigla acestei forțe politice a binelui, alianța PNL-USR-Plus Prahova. Ne dorim ca  prahovenii  să nu mai fie nevoiți în același timp și contra coronavirusului, și contra ciumei roșii. Vrem să devirusăm Prahova de PSD. Vrem să scăpăm Prahova de această administrație coruptă, ineficientă. înapoiată, care sufocă acest județ de atâția ani. În ceea ce privește proiectu nostru administrativ ”Prahova pe primul loc”, înseamnă gaze, canalizare, apă, digitalizare, curățenie, parcuri industrializare și multe altele. De fapt, asta înseamnă cel mai puternic și mai modern județ din România”, a susținut liderul liberalilor prahoveni, Iulian Dumitrescu, candidatul unic al Alianței PNL-USR-Plus la șefia Consiliului Județean Prahova

De altfel, alături de Iulian Dumitrescu a fost prezentă și echipa sa, formată din candidaţii alianței PNL-USR-PLUS pentru Consiliul Județean, aceștia din urmă depunându-și, la rândul lor,  dosarele de candidatură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here