Luptătorul ploieștean de kickboxing Amansio Paraschiv a fost reținut de poliție 24 de ore, apoi plasat sub control judiciar de procurorul de caz, după ce ar fi plătit o prostituată cu bani falși. Reamintim că în dosar este vizat și rapperul Benny Cash, fost concurent X Factor. Citește mai multe detalii despre cum s-a aflat aici!

Oamenii legii au descins la domiciliul lui Amansio Paraschiv, dar și la alte două persoane vizate în dosar și, la una din locații, au descoperit bani, droguri și arme, după cum se arată într-un comunicat transmis de Poliția Prahova:

“Marți, 9 iulie, au avut loc trei percheziții în municipiul Ploiești, trei mandate de aducere fiind puse în aplicare într-un caz de falsificare și punere în circulație de monede străine falsificate, precum și înșelăciune.

Politiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, împreună cu un procuror din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Ploiești, au documentat activitatea infracțională a trei persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de falsificare de monede străine, punere în circulaţie de monede străine falsificate şi înşelăciune.

În urma cercetărilor a rezultat că, în luna martie, cei trei bănuiți au plasat un număr de trei bancnote false de 50 de euro.

Ieri, 9 iulie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti, au desfășurat trei percheziții, la domiciliile persoanelor bănuite, context în care au identificat și ridicat, în vederea continuării cercetărilor, un pistol cu muniție neletală, două încărcătoare, cinci cartușe, o pușcă cu aer comprimat, patru telefoane mobile, trei grame de cannabis, ustensile de consum droguri și suma de 6.700 de euro.

Trei mandate de aducere au fost puse în executare, iar după finalizarea audierilor, la data de 09.07.2019, s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 ore a două dintre aceste persoane, urmând a fi prezentate procurorului de caz în vederea luării măsurilor legale ce se impun.”

Vezi mai jos imagini din timpul perchezițiilor:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here