Ședința Comitetului Executiv Național al PSD a început la ora 12.00 la Parlament, fiind așteptate sancțiuni care ar putea merge până la excludere pentru “puciști” precum Adrian Țuțuianu, în prezent vicepreședinte PSD, secretarul general al partidului Marian Neacșu sau lideri de organizații Ion Mocioalcă și Ciprian Pandea. Înainte de reuniunea CEX, mulți social-democrați au intrat în biroul de la parlament al lui Liviu Dragnea, printre care Niculae Bădălău, Șerban Valeca, Codrin Ștefănescu, Dorel Căprar, Rodica Nassar, Ioan Dârzu. Primarul Capitalei Gabriela Firea nu participă la CEX, anunțând că are o deplasare la Madrid, programată din luna august.

Principalele evenimente:

14.05 Adrian Țuțuianu și Marian Neacșu au vorbit în ședința CEX.
13.24 În ședință s-a propus excluderea lui Adrian Țuțuianu și a lui Marian Neacșu. Nu s-a dat încă un vot. Marian Oprișan a fost cel care a propus excluderea.
13.14 Vasile Buzatu: Nu voi vota nicio excludere din PSD

12.26 Dragnea, întrebat dacă se teme că ar putea majoritatea în Camera Deputaților, în cazul unor excluderi din PSD: “Nu”.

12.20 Liviu Dragnea a venit la ședință cu două valize negre: “Am întârziat puțin pentru că am primit două valize. Prima valiză este cu gogoși de la Rise Project, a doua valiză, ca orice localnic din Teleorman am găsit în fundul curții o valiză.” Dragnea scoate dosare pe rând care îl vizează pe Klau Iohannis si Forumul Democrat German, unul dintre acestea – “presiuni asupra unui judecător de la CCR”, și niște stick-uri “care nu au ajuns la DNA”.

“Este o gogoasă, nu ma interesează ce este acolo. Nu are nicio legătură cu mine acea valiză, este o disperare, poate să acopere scandalul cu cei doi Lazări.

Liviu Dragnea a venit cu două valize la CEX

Explicațiile lui Dragnea în scandalul #teleormanleaks și cele două valize cu care șeful PSD a venit la CEx

Posted by HotNews.ro on Monday, November 5, 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here