Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive, a fost adus vineri dimineață de la Penitenciarul Rahova la DNA. Aici, acestuia ar urma să îi fie adusă la cunoștință schimbarea calității de suspect în cea de inculpat în cazul Tel Drum. În acest dosar, procurorii au anunțat începerea urmăririi penale împotriva lui Dragnea încă din noiembrie.

Dragnea a fost citat la DNA pentru ora 10.00, însă a ajuns cu aproximativ o jumătate de oră mai devreme, fiind adus cu o dubă de la Penitenciarul Rahova, unde este încarcerat.

La DNA a ajuns și avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu. Aceasta a susținut că nu a discutat vineri dimineață cu Dragnea.  Avocatul său a fost rezervat în ceea ce privește declarațiile făcute de către  acesta în interveiul pe care l-a acordat anterior fostei sale consiliere.

”Eu nu pot să comentez asta (n.r citarea privind campania electorală). Dânsul este un om care știe multe lucruri, ce alege dânsul să spună sau nu despre campania electorală…nu știu ce să răspund”, a susținut avocatul Flavia Teodosiu.

 

 

Iată imagini cu momentul în care Liviu Dragnea a ajuns a DNA și declarațiile făcute de avocatul său:

sursa: hotnews.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here