Locatarii căminului social Rafinorilor din cartierul Mimiu au cumpărat camere de supraveghere care zac, însă, montate și nefolosite. Investiția a fost făcută în urmă cu doi ani din banii locatarilor, care au vrut ca astfel să fie descurajate faptele anti-sociale din zonă și, în cazul în care acestea aveau loc, făptașii să fie identificați.

O vreme au fost monitorizate de fostul administrator al căminului, dar când blocul a fost preluat de primărie, acesta a plecat. Locatarii cer acum primăriei să se ocupe de monitorizarea imaginilor de pe camerele de supraveghere și spun că atâta timp cât acest lucru nu se întâmplă, ei au cheltuit banii degeaba.

De cealaltă parte, primăria susține că era necesar acordul poliției pentru montarea camerelor și că, în plus, fostul administrator a refuzat să le pună la dispoziție adresa IP unde pot fi urmărite imaginile.

Urmăriți în reportajul video de mai jos ce spun, pe de-o parte, oamenii din Rafinorilor și, de cealaltă parte, reprezentanții primăriei Ploiești:

Locatarii căminului social Rafinorilor din cartierul Mimiu au cumpărat camere de supraveghere care zac, însă, montate și nefolosite. În timp ce oamenii dau vina pe primărie, reprezentanții municipalității îi contrazic.Detalii aici: www.ziarulincomod.ro/video-locatarii-caminului-rafinorilor-au-cumparat-camere-de-supraveghere-pe-care-nu-le-pot-folosi

Posted by Ziarul Incomod on Thursday, June 25, 2020

2 COMENTARII

  1. Am locuit in blocul acela impreuna cu parintii mei care inca locuiesc acolo , cand eram eu mica nu era asa mizerie si tot ce este acum , eu am plecat din bloc dar parintii mei inca locuiesc in mizeria aceea , primaria nu face nimic ptr cei care platesc chirie si utilitati , sunt oameni bolnavi , batrani care au nevoie de curatenie ar trebuii ca primaria sa ia masuri in ceea ce priveste acel bloc , dar nu pe ei nu ii interesaza stiu doar sa spuna din gura facem dregem dar nu se intampla nimic , isi bat joc de oamenii care platesc si sunt curati in loc sa le ofere catusi de putin sa ii munte de acolo pe cei care sunt cinstiti si platesc tot.

  2. Reprezentantul primariei care a declarat ca este nevoie de acordul politiei e habarnist. Potrivit legii blocul nu se incadreaza la cerinte minimale si nu este nevoie de avizul politiei. Da, sistemul trebuia instalat de firma specializata si licentiata dar de aviz nu este nevoie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here