fbpx
vineri, decembrie 1, 2023
spot_img

VIDEO Locuitorii din Corlătești se plâng că nu au apă. Autoritățile susțin că nu este nicio problemă

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Mai mulți locuitori din satul Corlătești, comuna Berceni, au contactat redacția noastră pentru a ne povesti problemele majore pe care le întâmpină în ceea ce privește furnizarea apei potabile.

Oamenii spun că sunt perioade îndelungi când apa nu curge deloc, iar atunci când totuși curge are un debit extrem de scăzut, încât aparatele electrocasnice nici măcar nu funcționează. Locuitorii care au discutat cu reporterii noștri ne-au explicat că din cauza debitului mic mașinile de rufe sau centralele nu pornesc, astfel că nu reușesc să facă nici măcar duș.

- Reclamă -

Problema este cu atât mai gravă în contextul temperaturilor ridicate din ultima perioadă, furnizarea apei potabile fiind un serviciu de interes public. Oamenii ne-au trimis și imagini video în care se observă debitul scăzut al apei potabile la robinet:

Ziarul Incomod a solicitat puncte de vedere atât de la primăria Berceni, cât și de la furnizorul de apă, Jovila Construct. Primăria Berceni ne-a transmis un răspuns pe care la rândul său l-a primit de la furnizor, în care acesta susține că presiunea măsurată se încadrează în limitele prevăzute de normativele în vigoare.

 - Ziarul INCOMOD

- Reclamă -
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Tineri prinși drogați la volan, în Sinaia

Doi tineri au fost prinși conducând prin Sinaia, deși se pare ca erau sun influența drogurilor.Polițiștii care i-au tras...
spot_img