Primarul Adrian Dobre a verificat calitatea lucrărilor de reabilitare la câteva locuri de joacă din Ploiești.

În urma verificărilor, cu privire la parcul de lângă Cimitirul Sovietic, edilul a spus că reparațiile sunt făcute bine în proporție de 80% și că sunt necesare alte reparații, dar că alte locuri de joacă au fost reparate în bătaie de joc de SGU, menționând parcul de la Sala Sporturilor Olimpia, unde spune că lucrările nu sunt deloc cum ar trebui să fie și că nu sunt terminate.

Primarul a mai spus că nu va achita facturile pentru reabilitarea locurilor de joacă dacă lucrările nu vor fi efectuate corespunzător, menționând că două dintre locurile verificate nu sunt reparate. În final, Adrian Dobre a spus că vor fi reparate 40 de locuri de joacă, iar alte 27 vor fi refăcute complet.

Dobre spune că luni, 18 iunie, a mers să verifice trei parcuri reabilitate și că la două dintre acestea a identificat probleme mari. A făcut aceste declarații la întâlnirea cu reprezentanții presei de marți, 19 iunie. Însă, luni, a omis să le spună ploieștenilor despre aceste probleme. Printr-o postare pe Facebook, Adrian Dobre punea fotografii chiar din parcul de la Sala Sporturilor (foto sus) și informa ploieștenii că se lucrează pentru reabilitarea parcurilor, lăsând impresia că toate lucrurile sunt în ordine, încercând probabil să câștige simpatia oamenilor și să le arate ce treabă bună face. Iată, însă, că Dobre omite să informeze ploieștenii complet și ascunde în postările sale de pe Facebook problemele apărute. În cadrul conferinței, Dobre a mai spus că parcurile vor fi reabilitate până la finalul anului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here