fbpx
vineri, iunie 21, 2024
spot_img

VIDEO: Lupte între suporteri și jandarmi la Cluj

Citește Și

- Reclamă -
În urma meciului din 7 aprilie dintre Universitatea Cluj și Steaua, rivalitatea dintre fanii celor două echipe a persistat, astfel că pe rețelele de socializare au apărut filmări cu bătăile dintre ultrași și suporteri.

Echipa câștigătoare a fost Universitatea Cluj, cu scorul de 1-0. Suporterii celor două echipe s-au provocat reciproc, iar bătăile au avut loc atât între suporteri, cât și între suporteri și jandarmi.

Conflictele au pornit înaintea meciului, mai exact în timp ce ultrașii steliști se deplasau spre Cluj Arena. Un suporter al Stelei a fost doborât de un jandarm și lovit puternic.

- Reclamă -

Reprezentanții Jandarmeriei Cluj au transmis: „Precizăm că până în acest moment nu avem informaţii despre vătămarea corporală a vreunui suporter şi vă confirmăm că în rândul forţelor de ordine nu au fost jandarmi răniţi. De asemenea, sunt în derulare activităţi de identificare a tutror celor implicaţi în aceste incidente, urmând a se dispune măsurile legale împotriva acestora”.

De asemenea, aceștia au adăugat: „Pe timpul desfăşurării partidei de fotbal, la finalul primei reprize, membri ai galeriei oaspete au încercat să pătrundă pe suprafaţa de joc prin distrugerea unor porţiuni din gardul care separă peluza oaspete, aruncând cu părţi din gard şi scaune. Întrucât stewarzii nu puteau face faţă acestui situaţii, Jandarmeria a constituit un cordon de ordine pentru a împiedica pătrunderea pe suprafaţa de joc şi conflictul direct între galerii”.

Conflictele între suporteri au continuat inclusiv a doua ziua după meci.

- Reclamă -

 

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Ultimele Știri

Talk show Incomod. Ce trebuie să știi dacă vrei să obții fonduri europene

Fie că vorbim de o afacere deja funcțională, pe care vrem să o dezvoltăm, fie că dorim să devenim...