fbpx
duminică, martie 3, 2024
spot_img

VIDEO Mădălina Lupea: ”nu contează cine face, contează să se facă”

spot_img

Citește Și

- Reclamă -

Consilierul județean Pro România Mădălina Lupea a fost prezentă într-un talk show Incomod în care a vorbit despre proiectele Consiliului Județean Prahova.

”Pare că este liniște la Consiliul Județean, dar de fapt se lucrează”, spune Mădălina Lupea, care a vorbit despre mai multe investiții pe care le consideră importante, cum ar fi centura ocolitoare a orașului Comarnic sau investițiile realizate la Spitalul Județean de Urgență Ploiești.

Întrebată care ar fi problemele încă nerezolvate și care ar trebui să fie prioritare, Mădălina Lupea a vorbit despre faptul că toți locuitorii județului ar trebui să aibă acces la utilități precum gaze, apă sau canalizare.

- Reclamă -

Consilierul județean a abordat și subiectul cedării parcului municipal de la primăria Ploiești la județ, vorbind despre faptul că este important ”să se facă”, nu ”cine face”. A dat exemplu în acest sens o fetiță care este antrenată de Tamara Costache la înot și efortul pe care îl depune pentru a face performanță cât timp orașul nu are un bazin olimpic de înot.

Jurnalista Mihaela Constantin i-a pus și o întrebare personală consilierei județene: aceasta a fost în anii 90, timp de doi ani, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploiești. Așa că am vrut să știm de ce a renunțat la procuratură atât de rapid, în favoarea mediului privat. Ce a răspuns Mădălina Lupea, aflați urmărind emisiunea de la finalul articolului.

Totodată, fiind ploieșteancă, jurnalista a întrebat-o și cum i se pare faptul că pe data de 7 decembrie Ploieștiul nu are încă luminițe festive sau târg de Crăciun.

Urmăriți emisiunea cu Mădălina Lupea integral mai jos:

- Reclamă -
spot_img
spot_img
spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!
spot_img

Ultimele Știri

Trei români reținuti în Spania pentru trafic de persoane. Au ținut în sclavie conaționali pe care îi obligau să muncească și apoi le luau...

Trei persoane de origine română, doi bărbați şi o femeie, au fost reținute de poliţiştii din Spania, în urma...
spot_img
Sari la conținut