Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a prezentat situația pandemiei de coronavirus în Prahova. Toader a remarcat creșterea accentuată a numărului de cazuri și le-a solicitat oamenilor să respecte distanțarea și regulile de igienă. 

Totodată, Bogdan Toader a anunțat că spitalul TBC (secția de Pneumologie de lângă Obor) ar putea primi pacienți confirmați cu COVID-19.

Măsura va fi luată pentru mărirea numărului de paturi în situația în care numărul de cazuri este în creștere în Prahova.

Avem o evoluție pozitivă a pandemiei. Numărul de cazuri a crescut și în Prahova. Situația este sub control în acest moment. 

Trebuie să mulțumesc Spitalului Municipal Câmpina, pentru sprijin. La un moment dat, aveau un singul bolnav, acum sunt peste 35 de persoane internate. Ne gândim să amenajăm și la spitalul TBC, măsură cu care ajungem la 30-40 de paturi disponibile.

Trebuie o aprobare din partea ministerului pentru a-l folosi ca spital COVID“, a declarat Bogdan Toader, într-o conferință de presă organizată marți.

1 COMENTARIU

  1. Acest rosu cu trei trandafiri împărat județean Toader dupa ce a introdus mafia PSD-ista în SJUP habar n-are cum arata ,,spitalul TBC” de fapt secția TBC a SJUP.Ii spun eu ,jalnic ,nerenovat deplorabil.Poate îl întrebați unde sunt banii pentru reabilitarea secției TBC?va spun eu la firmele de casa PSD-iste: Mondovid,Total Service Adrian ,Hidrosalt,Clima( cu patronul sau ascuns consilier CJ-Tomosoiu),Help-92 ,și altele unde s-au drenat banii pentru partid și buzunarele proprii(Managerul SJUP,Directorul Financiar și apropriatii sai.Nu credeți,cercetați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here