Fostul jurnalist Mălin Bot a fost ridicat de jandarmi și dus la Secția 5 de Poliție pentru a fi legitimat. Anunțul a fost făcut de Mălin Bot pe pagina sa de socializare. Mălin Bot susține că nu a fost lăsat să intre în Piața Victoriei, fiind reținut abuziv și lovit de către forțele Jandarmeriei.

„Sunt reținut abuziv în mașina Jandarmeriei. Am cartea de identitate și m-au luat sub pretextul că nu vreau să mă legitimez, ceea ce este o minciună. Au rupt steagul NATO. M-au bruscat, m-au lovit. Am să merg direct la IML de aici. Am fost bruscat, am fost lovit de către forțele Jandarmeriei. (…) Nici nu m-au lăsat să intru în Piață. M-au așteptat cu mascații. Drepturile mele sunt încălcate. (…) M-au luat abuziv împotriva voinței mele”, spune fostul jurnalist pe contul de socializare.

Peste două mii de persoane protestează, sâmbătă, în Piaţa Victoriei, manifestanții acuzând coaliția PSD-ALDE că nu şi-a respectat promisiunile din campania electorală şi că îndepărtează țara de standardele europene şi democratice.

sursa: stiripesurse.ro

Posted by Malin Bot on Saturday, May 12, 2018

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here